Tomboka

Spaaracties
Spaaractie

Sparen = Klantentrouw winnen

Sparen is verstandig. Velen zijn al vroeg doordrongen van dat besef. Op zoek naar een actie die gegarandeerd in de smaak valt bij de eindklant? Met een spaaractie zit u altijd goed. Tomboka bespaart alvast niet op expertise, technische knowhow en efficiëntie.

Kijkt u op tegen de praktische en technische uitdagingen van een spaaractie? Dan staat Tomboka voor u klaar. U bedenkt de campagne en bepaalt de beloning. Tomboka creëert het technische en informaticaluik op maat van uw spaaractie:

  • online dashboard voor een snel en correct overzicht van deelnemers, producten en betrokken consumentenregio’s dankzij online geografische kaart
  • combinatie van online- en offlinespaarcampagne op uw specifieke vraag
  • actiebeheer van a tot z: u bedenkt, Tomboka voert uit

‘Spaar voor uw favoriete reistas’ of ‘Deze punten zijn geld waard’. Het zijn maar enkele voorbeelden van sprekende slogans waarmee bedrijven spaaracties promoten. Onderzoek leert dat de consument er wel pap van lust. Want waarom zou hij de spaarpunten op zijn favoriete producten niet omruilen voor iets moois?

Uw voordelen op een rij

Laat Tomboka uw spaaractie begeleiden en geniet deze voordelen:

  • U behoudt altijd het overzicht over uw spaaractie en krijgt snel en efficiënt toegang tot essentiële klanteninfo: productinfo (per brand), gebruikersdata en gesegmenteerde gebruikersoverzichten.
  • Uw spaaractie loopt op wieltjes, want Tomboka houdt de touwtjes stevig in handen met een procesmatige aanpak die een uiterste kleine foutenmarge garandeert.
  • Uw spaaractie profiteert vandaag en morgen van het stevige fundament waarop ze is gebouwd. Zo garanderen we ook bij langlopende acties altijd een correcte en nauwkeurige benadering.

 

 

 

 

 

 

Gun uw spaaractie een stevig fundament. Zo plukt u er jaren later nog altijd de vruchten van.
Met Tomboka schakelt u een professionele spaaractiepartner in.

Maak snel kennis!

Infografiek klantenbeloning Infografiek klantenbeloning
U blijft altijd op de hoogte.

Laat uw e-mailadres achter en ontdek als eerste onze nieuwste beloningsacties.