Tomboka

Maak kennis met Tomboka en beloon al uw campagnes met decennia expertise

In 1980 hebben Jef Louage en Julia Switten een droom: Address System ziet het levenslicht. Hun eigen zaak, gespecialiseerd in adressenbeheer en -verwerking. Een toen al revolutionaire onderneming. Want customer relationship management (crm) staat dan nog in de kinderschoenen. Maar het ondernemersduo is vastberaden. Crm-pakketten en de eerste beloningscampagnes ontwikkelen: als IT-bedrijf avant la lettre gaan ze er helemaal voor. Met gehuurde computers timmert het jonge bedrijf vanuit Berchem aan de weg om daarna te verhuizen naar Boechout.

Eind jaren tachtig vestigt Address System zich in Putte bij Mechelen en worden de eerste beloningscampagnes gerealiseerd voor multinationals zoals Coca-Cola en AB-Inbev.

1980: Address System ziet het licht en als eerste biedt het digitale diensten aan zoals digitalisatie van adressen en CRM

 

 

 

 

 

1989: De eerste klanten beloon systemen worden opgezet. Spaarcampagnes zijn zeer populair

Betrouwbare IT-partner

In 1994 wordt Advanced Information Processing (AIP) opgestart als spin-off van de VUB. Machinist van dienst: zoon Frank Louage, die vanaf 1995 aan het hoofd van het bedrijf staat. Als burgerlijk ingenieur verdient Frank dan al zijn strepen met een VUB-project rond GIS: Geographic Information System.

De bal gaat aan het rollen om nooit meer te stoppen. Address System bouwt jarenlange samenwerkingen op met kleinere bedrijven en multinationals zoals Unilever en Henkel.

De klemtoon verschuift van datacontrole naar volledige oplossingen.
Een service van a tot z wordt aangeboden aan klanten. Ontzorgen en expertise delen is het doel van de medewerkers. IT is de sleutel tot dit succes.

1996: Advanced Information Processing wordt opgestart als spin-off van de VUB. AIP is gespecialiseerd in GIS, geografische informatie systemen

 

 

 

 

2004: Eerste field data collection application voor het LIT out-of-home team met een Compaq pocket PC

U bedenkt, wij voeren uit

Spaaractie of cashback: dankzij hun jarenlange opgebouwde expertise – en een professioneel team dat voor 80 procent uit IT-specialisten bestaat – doorzwemmen Frank en zijn medewerkers vele watertjes.

Vandaag is Tomboka uw efficiënte en betrouwbare partner bij al uw beloningsacties.
IT-systemen opzetten om de campagnes die u bedenkt feilloos uit te voeren: daarvoor zetten we onze jarenlange expertise in. En dat mag u letterlijk nemen. Want TeamTomboka denkt kritisch met u mee én reikt oplossingen aan.

Uw beloning? Een perfect uitgevoerde beloningsactie en tevreden klanten.

2012: Refund en spaaractie integratie in websites van onze klanten
2014: Integratie in sociale media zoals Facebook

 

2019: Diensten AS en AIP worden ondergebracht onder het merk Tomboka
2020: klanten beloon systemen als SAAS oplossing

 

Meer weten over ons?

Neem contact op

U blijft altijd op de hoogte.

Laat uw e-mailadres achter en ontdek als eerste onze nieuwste beloningsacties.