Tomboka

Cashback

Twee producten in uw winkelkar? Het goedkoopste is gratis.

Henkel Shopperpromo

Een geautomatiseerd beloningssysteem

Een geautomatiseerd beloningssysteem dat megaveel inschrijvingen in korte tijd correct registreert en verwerkt? Bij Tomboka zit u goed.

Henkel Shopperpromo

Henkel zet de toon, Tomboka zorgt voor de muziek

Henkel is prominent aanwezig op de markt. Voor zijn Shopper-promoactie gaat de wereldspeler in zee met Tomboka. Twee producten gekocht? Dan betaalt Henkel het goedkoopste product terug.

Onze opdracht? Een gigantische cashbackactie met meer dan 20.000 aanvragen en meer dan 400 deelnemende producten in honderden winkels over een periode van 3 maanden in goede banen leiden.

Koopt u twee producten? Dan krijgt u het goedkoopste product terugbetaald. Ontdek alles over deze gigantische operatie en hoe Tomboka ze succesvol uitvoert.

Grote acties vragen grote professionaliteit

De Shopper-promoactie gaat gepaard met massa’s klantengegevens.  De Tomboka-experts garanderen een waterdichte data- en verwerkingsflow van de meer dan 20.000 aanvragen over een assortiment van meer dan 400 producten.

Daarbij combineren we:

  • Digitalisatie van elke aanvraag, ook offline, waardoor deze tegengecheckt worden met de online aanvragen
  • Rapportage naar de boekhouding, van diverse landen, in 1 actie

Snel, digitaal, automatisch

Het kant-en-klare beloningssysteem dat Tomboka ontwikkelde voor deze Henkel-actie biedt heel wat voordelen:

  • automatische monitoring en permanente kwaliteitsgarantie: maakt manueel werk grotendeels overbodig, en het foutenrisico uiterst klein – ook bij een grote hoeveelheid aanvragen in een korte tijdspanne
  • snelle responstijd van twee weken naar de eindconsument
  • lage totale kosten: dankzij onze zuivere en efficiënte controlesystemen krijgt alleen wie er recht op heeft een beloning.

Het geautomatiseerde verwerkingssysteem van Tomboka registreert, verwerkt en controleert alle aanvragen. De beste garantie op een correcte terugbetaling. En dat alleen als de consument aan alle actievoorwaarden voldoet. Geen overbodige luxe als je weet dat Tomboka tijdens de actieperiode dagelijks honderden terugbetalingen uitvoert.

Uw eindklant is voor u geen nummer. Voor Tomboka ook niet. Want dankzij ons gedigitaliseerde en geautomatiseerde verwerkingssysteem beantwoorden we elke consumentenvraag gericht, correct en snel.

 

 

 

 

Speurt u koortsachtig naar de ideale partner voor uw cashbackactie, op grote of kleinere schaal?

Bekijk het met ons

+43k verkochte producten

Dagelijks honderden aanvragen nakijken en enkel deelnemende producten uit deelnemende winkels terugbetalen. Benieuwd hoe Tomboka dit realiseerde?

Meer info

Een beloningssysteem dat veel aanvragen en een correcte verwerking combineert?

Verken de digitale, automatische en correcte Tomboka’s way of things!

Neem contact op
U blijft altijd op de hoogte.

Laat uw e-mailadres achter en ontdek als eerste onze nieuwste beloningsacties.