Tomboka

Sparen

Nutroma-spaarpunten online inruilen. Uw droomgeschenk kiezen!

Nutroma Horeca 2019

Tomboka en Nutroma gaan digitaal

Dag spaarzegels uit grootmoeders tijd, welkom onlinespaaractie met geïntegreerde QR-codes

Nutroma Horeca 2019

Nutroma uw gastheer, Tomboka uw barista

Spaarkaarten en getrouwheidszegels? Die zijn niet meer van deze tijd. Daarom investeert koffiemelkspecialist Nutroma in een moderne  onlinespaaractie. Nutroma-klanten surfen naar hun vertrouwde Nutroma site  om zich in te schrijven. Vanaf dan leidt de Tomboka-applicatie alles in goede banen.

Een moderne spaaractie? Die organiseert u online. Scan uw Nutroma-verpakkingscodes en selecteer uw favoriete geschenk. Tomboka doet de rest.

Van spaarpunt naar QR-code

Al sinds 2012 staat Tomboka in voor de Nutroma-spaaractie. Maar wat blijkt? Alsmaar minder klanten verzamelen de spaarpunten op de Nutroma-verpakkingen. Wie zich toch nog de moeite getroost, stuurt zijn punten pas in als hij het minimumaantal voor zijn keuzegeschenk heeft bereikt. Pakweg 400 punten verzamelen om je favoriete Samsonite-koffer te ontvangen, duurt vaak een hele tijd. Het gevolg? Nutroma’s overzicht van wie spaart op welke locatie en wie welke producten koopt, volgt pas veel later. En is daarom niet meteen bruikbaar.

Codes online registreren

Nutroma en Tomboka staken de hoofden bij elkaar. Het resultaat: een moderne onlinespaaractie. Gedaan met spaarpunten uitknippen en versturen. Voortaan geven klanten zelf de verpakkingscodes door via het onlineplatform.

Of nog eenvoudiger: ze scannen de QR-code op de flyer die ze bij de producten vinden. Het onlinesysteem voegt het puntenaantal automatisch toe aan hun totaalsaldo.

Geen nood: voor wie nog niet vertrouwd is met de digitale wereld verwerkt Tomboka de spaarpunten nog manueel. Ook een combinatie van een online- en offlinespaaractie behoort dus tot de mogelijkheden.

Begeleiding van a tot z

  • accountbeheer via praktische klantendatabases
  • creatie en beheer van fraudebestendige codes
  • verwerking en verzending van gespaarde geschenken namens Nutroma

Een wereld van verschil voor Nutroma. De klassieke spaaractie die pas heel laat bruikbare klanteninfo oplevert, maakt plaats voor een modern dashboard met instantoverzicht. Dat biedt Nutroma deze voordelen:

  • cruciale klanteninfo voor marketing- en verkoopstrategieën: snel en helder overzicht dankzij handige gegevensdownloads en gedetailleerde data per product en regio via onlinegeomaps
  • onlinecampagne maakt het mogelijk om tijdelijke acties zoals productpromo tijdens de eindejaarsperiode vlot te laten verlopen.
  • zuivere controle van aanvraag tot verzending: service van a tot z

De toverformule voor de onlinespaaractie? De Tomboka-technologie. De eindklant surft dan wel naar Nutroma.be, maar registreert zich via de onlineapplicatie die Tomboka speciaal voor Nutroma ontwikkelde.

 

 

 

 

 

Speurt u koortsachtig naar de ideale partner voor uw cashbackactie, op grote of kleinere schaal?

Bespreek het met ons

+85% maakten reeds de overstap naar het online spaarplatform

Dankzij een efficiënte samenwerking tussen Nutroma, het reclamebureau en Tomboka zullen op 6 maanden alle actief sparende klanten een online account hebben en punten sparen via de Nutroma-website in de Tomboka-applicatie

Meer info

Op zoek naar een ervaren partner voor uw beloningssysteem 2.0?

Tomboka loodst u met plezier het digitale beloningstijdperk binnen!

Neem contact op
U blijft altijd op de hoogte.

Laat uw e-mailadres achter en ontdek als eerste onze nieuwste beloningsacties.